Produktionspersonal

company
Company

DYNAPAC GROUP

city
City

Karlskrona

publication date
Publication date

16 September 2022

reference
Reference

DYN-KKA-033

Share this offer

DYNAPAC GROUP

Karlskrona

DYN-KKA-033

About us

Är du ute efter nya utmaningar och tycker arbetet som montör på ett internationellt företag låter intressant?

 

Hos oss på Dynapac Compaction Equipment i Karlskrona är tillverkning och utveckling av jord- & asfaltsvältar i största fokus. Vi är ett ledande företag som bedriver produktion, försäljning och utveckling av våra högkvalitativa och moderna produkter över hela världen. Dynapac ingår i Fayat Group med över 22 000 anställda och 200 företag. Vi är idag ca 310 medarbetar på vår anläggning i Karlskrona och är inne i en expansiv fas där vi nu söker nya härliga medarbetare till våra produktionslinor.

Our offer

Monteringen av våra produkter sker huvudsakligen på monteringslinjer i grupp. I arbetsuppgifterna, som innefattar komponentmontering och slutmontering, ingår det såväl mekaniskt, hydrauliskt och elektriskt monteringsarbete. Vi har investerat för framtiden i nybyggda lagerlokaler och i nya produktionslayouter där säkerhet och ergonomi är viktiga parametrar för en väl fungerande produktion. Framgångsfaktorer för oss är innovation, utveckling och att kunna erbjuda en arbetsplats med stora möjligheter att sätta personlig prägel på det egna arbetet genom personlighet, erfarenhet och kompetens.

About you

Vi tror att du kommer trivas som montör hos oss om du är en driven lagspelare som tycker det är roligt att bidra med nya idéer och förbättringar. Du har förmåga att arbeta i högt tempo med kvalitetstänk och har ett sinne för detaljer. Med viljan att lära och ett stort teknikintresse kommer du långt i denna roll även om du inte har arbetat som montör tidigare.

 

Vi ser gärna att du ha erfarenhet av industrin och meriterande är om du har gått en teknisk eller praktisk utbildning. Har du arbetat med eller har intresse inom områdena mekanik, hydraulik eller el är även det meriterande. Du har goda språkkunskaper i svenska, både tal och skrift. B-körkort och språkkunskaper i engelska är fördelaktigt.

 

Välkommen in med er ansökan. Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så skicka in ditt CV till oss redan idag. Ni ansöker här nedan.
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

 

Sista ansökningsdag 2022-09-30